lördag 15 januari 2011

Idag är första dagen på mitt liv som inteföräldrarlediglängre efter två och ett halvt år. Avslut och början. Jag väljer att se det som skönt och roligt och spännande. Jag väljer att bli sådär.. lätt.
Att fira lite grann. Idag.
Det har varit kul. Kämpigt men kul. Mest mysigt. Ibland gråtigt.
Jag har köpt en klänning. En sådan klänning man älskar. Rodebjer. Hos fina Fru Modig. Vilken energi och livsglädje den kvinnan har!
Och igår kväll träffade jag den här magiska fröken, som tar så bra bilder och skriver så fint på sin blogg. Som ska flytta till Göteborg om en vecka. Om någon därute har en liten lägenhet i jackfickan. Ja, tänk lite på henne då. Tycker jag. Det känns alltid så tomt när någon flyttar, som tillför färg och inspiration till en stad. Fastän de inte vet om det.
Dessa bilder är så gamla. Den där tapeten var väldigt gul.

11 kommentarer:

bess sa...

I love all of your photographs, wish I could understand your written words! :)

~Bess

till-vidas-ara sa...

Älskar dina bilder - även om gamla:) och den gula tapeten är ljuvlig i mina ögon!!! Hittade hit bara för någon dag sedan och har kikat igenom mycket bakåt i tiden i din blogg, nu i helgen, och tycker den är alldeles fantastiskt fin och inspirerande ska du veta ***
Fann vägen in till Felicia också och såg hur fint du får till det nu...önskar så att jag bodde närmare..då hade jag stått på tröskeln redan på måndag :) Lustigt det där! Du ska precis öppna upp på nytt och jag ska precis få mitt fjärde barn..känns som väldigt nya tider för mig med! Lite magiskt!
Kommer du att lägga ut kläder på bloggen också och kunna skicka om man blir sugen på att köpa en klänning? Bor i Luleå så det är en liten bit ifrån...

Kramar Lycke

Maja sa...

Hejsan! Vart kommer fröken ö ligga och vad har ni för öppetider? Jag bara måste hälsa på. Lycka till!

Lisa sa...

åh så himla fint och kul att hon ska flytta till göteborg. göteborg. <3

felicia sa...

Tack snälla du! Vilken underbar kväll, hur fint som helst. Det är ju många som hört av sig och frågat om fröken ö, var det ligger och när du öppnar och sådär. Visst är det roligt? Jag vet inte riktigt vad jag ska svara, för jag vet ju egentligen inte så många detaljer, men jag tänkte att sen när du bestämt datum så kan jag skirva det till alla. En lägenhet jag anmält mig till går ut idag, och en annan på tisdag. Hoppas, hoppas! Ses snart! Puss på kinden

sarapirat sa...

älskar känslan i dina bilder.
underbar tapet, påminner om gästrummet i min mormors hus nära dalälven.

spännande med ett nytt kapitel. kanske någon gång i framtiden när jag är i sverige har jag möjligheten att besöka fröken ö, det vore magiskt!

Hanna sa...

Hej fina! tänker att vi kommer, det vore så fint att träffa er och att äntligen få besöka fröken ö, alvin pratar fortfarande om e. sedan i somras, det är så fint att kika in här i väntan. kram Hanna

Madelene sa...

Vill ha sådana pardörrar. Exakt sådana. I mitt huvud frammanar de små berättelser, Söderberg, Södergran..

Meyer-Lavigne sa...

Vi elsker at følge med i din blog - og nyde dine skønne billeder

till-vidas-ara sa...

Åå, vad glad jag blev att du kikade in! och att du kanske ska sälja via bloggen också! Skulle jag inte varit höggravid så skulle jag, dock, ha satt mig till att resa till dig och butiken istället så fort du öppnar på riktigt! Törs inte riktigt nu :)

Härlig lördag till dig och de dina....

Kramar Lycke

Sanna sa...

Oj! Måste bara få säga att du har en underbart inspirerande mysig blogg! Har länkat och kommer titta in ofta =)

Ha en fortsatt toppenhelg!
Kraaaaam
Sanna