tisdag 3 februari 2009

Saker

Detta är kanske inte det mest intressanta här i livet, men vi fick en ljusblå kryddhylla av en kompis som renoverar sitt kök. Han skulle kasta den. Tur för oss!
Jag gillar vårt kök. Det är stort, ljust och har en massa kletig barnmat på golvet. Skafferiet är stort, lantligt och helt fantastiskt med pärlspontbeklädda väggar i mörkgrönt. Den rymmer tillochmed källsorteringen. Men vi skulle verkligen behöva göra iordning och rensa bland spaghettin, verktyg och vinflaskor. Karin, du är bra på sånt där. Du kanske skulle kunna?

En stor nyhet för alla Växjöbor är att ett supergulligt litet kafé med de raraste tvillingarna har öppnat nästan granne med oss! Egentligen vill jag ha det för mig själv, för jag känner mig redan hemma där, men för deras skull så. BESÖK! Jag köpte det finfina fatet med vinrankorna där för 10 kr på deras loppis.
Puss

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer såklart!

Anonym sa...

Förresten, slänga den!? Att folk inte fattar vad som är fint...

Drömma-Lotta sa...

Lovely åh ja fint så fiiint!

Josefin sa...

Karin kära, jag visste väl att jag kunde lita på dig!:)

Drömma fint var ordet

Ulrika sa...

Men kära hjärtanens vad folk planerar att slänga nu för tiden!

Hyllan är jättefin och den har fått en fin placering också, tycker jag. Som ett extra hyllplan där under stringhyllan. Och fina kakformar i lådan också...

Rebecca sa...

var nånstans i växjö?

Josefin sa...

ja eller hur!?

oj jag kom på att jag inte skrev ut var kafet ligger eller ens vad det heter. Det heter iallafall "Tvillingarnas café" och ligger på södra järnvägsgatan längst bort vid södersol.
det ser inte mycket ut för världen men inuti är det en hel massa värme.
kul att se att det läser lite folk ifrån växjö här!!
kramar!!

Josefin sa...

och förresten Martin. om du läser.. TACK!

emma-janet sa...

tur för er! jag blir omåttligt avis på den. sprang just på din blogg och ögnade igenom och fastnade vid stringhyllan och det som fanns i och under. Och nu ska jag kika vidare!
mvh emma.