torsdag 24 september 2009
Idag har jag varit duktig och gett mina kläder ett värdigt liv, genom att städa i min garderob. När jag inte är gravid (mitt normala jag, mitt normaaala jag) kan jag gilla noppriga linnen, genomskinliga tröjor och urtvättade tygsjok. Bara det är rent och finns frisk luft. Får liksom till det och det känns bra. Men nu, i detta tillstånd, känner jag mig bara sunkig. Som om jag är skyldig den därinne att se respektabel ut. Så jag viker alla dessa långa linnen, som ska täcka magen och värma mig i vinter, ordentligt. Så ordentligt. Och klänningarna. De får hänga där med sina smala midjor, ett tag. Medan jag klappar lilla bullen. Så fint jag bara kan.

18 kommentarer:

HELLO TIGER! sa...

Vilken fin puff på första bilden!

Josefin sa...

eller hur!! den är ett loppisfynd för 35 kr. hur fin som helst ju.
kram!

Lisa sa...

Och i Säljeryd står en påse med fina kläder, som du lånade ut till mig när jag hade bulle, och väntar på att få träffa dig igen. Kör förbi och hämta dem om du saknar dem, det blir så lång leverenstid annars!

Karin sa...

Otroligt prydlig garderob! Är det lilla bäbisen som har så gott inflytande på dig, då borde jag också ta och bli gravid igen, för min garderob är långt ifrån sådär prydlig! Kram!!!

Anna sa...

sista bilden är verkligen underbarunderbarunderbar!! och puffen, fin!

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilken fin ordning du verkar ha på dina kläder!

Anonym sa...

Hittade precis hit och älskar fotot på barnet i soffan! Lånade till ett inlägg. Hoppas ok, annars ska jag självklart ta bort det.

Lilla huset på prärien sa...

Hej.

Hittade nyligen hit och vill skriva att du har en supertrevlig blogg med fantastiska bilder! Kul att läsa.

Ha en skön dag!

hjartesmilh sa...

du? sjølv om eg er berre 19 år og pytteliten så får du meg til å sjå fram til den dagen når eg og min kjæreste blir til ein liten familie. takk for det. puss på nasen.

hjartesmil sa...

(den siste kommentaren var fra meg)

Julia sa...

Jag skulle vilja se dina klänningar. och säkert vilja ha dem också. :P
Snart ska jag ta en tur till din stad. och leta efter fina klänningar. Det ska jag banne mig.

lena sa...

åh fröken ö du är så fantastiskt fin. jag brukade ibland kika in i stans finaste butik och denna blogg besöker jag ofta. hoppas allt är väl med dig och barnen och mannen och livet i magen. puss

Popitop sa...

Oj oj oj, nu har jag hittat hit och du lär inte bli av med mig i första taget. Vilken fin blogg du har. Du skriver så fint och fotografierna är fantastiska. Hittade dig genom Drömma-Lotta. Själv driver jag en egen second hand-butik i Göteborg. Kom gärna förbi om du är på besök någon gång. Linda

Josefin sa...

Tack för era fina ord! Jag vill skriva till var och en av er men nu måste jag springa till dagis och hämta ungar. men ni ska veta att jag blir så himla glad när ni är så snälla och att ni läser här!
Karin, ja visst så är det! så börja på du. puss! (och förresten, nej min garderob är väldigt sällan så där prydlig:)
lena, jag minns dig åh tack!

Toril sa...

Njuter av dina bilder..fina:)

Lina OJ sa...

oj, vilken otroligt fin blogg du har! Blev alldeles inspirerad. Tack!!

Fine Little Day sa...

Underbara bilder här hos dig.

Marte Marie Forsberg sa...

Så nydelige og enkle bilder.
Du har en helt vakker blog.