söndag 7 mars 2010
Allt har gått så fort. Helt plötsligt är jag trebarnsmamma. Det är fantastiskt. Men det känns som att det var igår jag förvirrat skrev om sömnlösa nätter med S. Jag sover aldrig numera. Jag har slutat. Nu. Rättar jag till kuddar. Lyssnar på andetag. Människor på gatan hem ifrån krogen. Ger näsdroppar. Tittar ut genom fönstret. Tänker att det vore fint att öppna det lite på glänt. Låta dagen bara närma sig. Springer med vatten. Tänker att om några år.

18 kommentarer:

Lena sa...

men åh, så fint! hur lite du än sover så har du kvar känslan!

Karen sa...

I can't read what you wrote but I definitely love the images of this post, especially the one with the tray full of chokladbollar? That is such a beautiful shot. Now off to grab something sweet, I can't resist the temptation :)

sputnikfeber sa...

gudarns vad glad jag är att du är tillbaka.

Margith sa...

Jeg er vild med dine fotos.
Knus.

Felicia sa...

Åh, jaha. Att det finns så fina gamla hus här i staden...man blir så lätt hemmablind. Det är Peter som bor i Lädja (jag bor i Gemla). Eller hans föräldrar, han flyttade ju nu i veckan. De bor mitt emot gamla skolhuset, i en enplansvilla. Vilket hus är bilderna tagna i? Peter blev jättenyfiken nu.

Lulu sa...

beautiful beautiful pictures!

postcardsfromdreamland.blogspot.com

Ulrika sa...

Vad fint att du är tillbaka! Din blogg är verkligen en av de finaste jag vet; bilderna, texterna - allt är så vackert. Ha en fin måndag!

lilla a sa...

Så fint. Och hoppas du får sova lite ibland!

Skatan sa...

Men vilken vacker plats jag har hittat! Så roligt att hitta en i bloggträsket (!) som berör mig med sina bilder och texter :)

Jag får inte glömma att besöka dig igen...

Anna Skata

Emmie sa...

Åh, jag har saknat dina fina ord och dina fina bilder! hurra för att du är tillbaks! också snubblar jag in här igen på självaste kvinnodagen, det var bra fint det.
tack.

Johanna Lindberg sa...

När det är så långt till Växjö känns det fint att kunna få en update om fina familjen via din underbara blogg! Åh, va inspirerad jag blir!! När det blir lite varmare kanske det blir dags för en stor småländsk loppisturné igen? Stora kramar till er alla!

Josefin sa...

Fina ni! ja ibland får jag sova. och då drömmer jag en himla massa. om färger mest.
Karen- the words is about me not sleeping:) chokladbollar is mums!
johanna- i sommar då blir det loppisrunda! några fler mintgröna toalettstolar kanske behöver inhandlas? saknar er därnere i malmö. hoppas ni har det bra!! kram tills vi ses!
kram till alla!

PROVINS sa...

Så fin en lille hat!!

Gabriella sa...

Underbara härliga bilder! Inspirerande.

sara sa...

ja precis så har jag också tänkt bara ett barn men ändå. det är inte farligt att sova lite lite. man vilar och lever på kärlek och galenskap!

Lisa sa...

Så fina foton du tar!..från en nybörjarbloggare.

malo sa...

Jag ska till Växjö nästa vecka och hämta en liten katt. Med mina tre barn i familjebussen. De bråkar redan om vem som ska få hålla kisseluren i famnen under bilresan hem till stockholm. Vi kan turas om försöker jag. Men mamma, jag vill hålla först. Säger alla tre. Stora fina. Jag minns när de var små pyren. 4,2 och 0. Hu vad rädd jag var. Och lycklig och olycklig på samma gång. Nu är de plötsligt 8,6 o 4 och livet har aldrig varit bättre. Grattis till din lilla nya.

Anonym sa...

Herlige bilder og godt skrevet : )
Vennlig hilsen en norsk trebarnsmamma