onsdag 2 februari 2011

I helgen har det varit fest. Jag såg en dam med isglassar i en påse. Det luktar asfalt under bron. Jag får en knut i magen när jag cyklar där.
Trodde aldrig aldrig. Jag skulle få säga det igen. Men jag känner mig utvilad. Barnen sover och jag klunkar i mig av nattens mörker. Dörren är lagad och ljuden studsar mot den.

(Några har frågat om Fröken Ö:s ÖPPETTIDER. Jag har ett annat jobb också, med lite oregelbundna tider. Därför är det enklast om man kollar min Facebook-sida. Där kan man även ta del av erbjudanden och annat smått och gott. Gilla Fröken Ö där vetja!
Denna veckas öppettider är: fredag 4/5 kl 13-18, lördag 5/5 kl 11-15. För andra tider, maila mig eller kommentera. Välkomna då!)

15 kommentarer:

Drömslöjd sa...

Gratulerar! Du ser pigg&fräsch ut!

famapa sa...

det ser ju ut som det är sommar hos er - vad härligt! och vad härligt med sömn! det är vad jag önskar mig mer än nåt annat just nu.

Ulrika sa...

Du, du ser helt underbart vacker och utsövd ut!

till-vidas-ara sa...

Oj, vad fin du är! Liknar faktiskt Audrey lite, som någon sa. Och grattis till kalas och sömn om nätterna. Jag har precis tappat min. Men det gör inte så mycket, för nu kommer han i magen senast fredag och jag är så glad. Synd bara att jag inte hinner åka till din underbara butik..Fina
~Lycke

felicia sa...

Åh, vad roligt att höra! Det ser verkligen ut som ett trevligt kalas. Vad bra, då vet jag att jag kan kika förbi någon dag snart. Ses!

Karin sa...

ljus!!! va fint det ser ut, och lille E, så himla fin, och du mä! Vi kommer snarast kära du, i löktider... (jäkla tjat om di där lökarna, tänk om ni inte har några....)

Drömma-Lotta sa...

Hello Audrey ;)

Just precis, det var en piggelin och det känns skönt att du skriver det. Jag har tänkt på dig och sömnen för det är så oerhört slitigt.
Skål för vår och dina nätter,
skål för allt det nya.

Jag ska gilla din sida och sprida vidare,
stor kram!

Rebecca sa...

Vackraste du! Nu gillar jag Fröken Ö även på facebook. Snart kommer jag och hälsar på dig!

ursula i askungen sa...

du är lik amelie fktiskt. gillar skarpt sigges fina rensning av ballerinakexen. ses snart. puss

ledansla sa...

♥♥♥

ilka sa...

hej,
i like to visit your blog. It looks fabulous.
kind regards ilka

Julia sa...

Fina du! Jag gillar både här och där så klart! och dig!
Snart kommer jag. Kram

Josefin sa...

tack!
audrey? ni menar hon typ vackraste kvinnan i världen? jo ja tackar jag!! :-D
så himla himla fina är ni och snälla.
och jag längtar till att ni kommer och hälsar på i butiken. då måste ni lova att säga vem ni är. så ni inte går och är blyga som jag själv brukar bli.
och karin, lökarna väntar på dig. eller nåt,,haha

naomi sa...

lovely lovely photos!

Li sa...

Vet inte vem den vackra fröken med ett barn i famnen är, kanske är det du? Det var en väldigt vacker fröken iallafall. Bland de vackraste jag sett faktiskt. Och denna blogg, som jag just hittat, har blivit en favoritblogg. Så tack för att du har en sån himla fin blogg.