lördag 5 september 2009


Jag är djupt traumatiserad. Var på surströmmingsfest igår. Drömde mardrömmar om lukten inatt. Det var värre än jag kunnat föreställa mig. Jag är verkligen fascinerad. Men det var väldigt roligt!
Idag har det varit så himla ruggigt. Och jag bara fryser. E säger att jag är varm men det är för att hennes fötter är som små isbitar.
Nu. Vill jag bara ligga nerbäddad under en filt.
Om du bor i Växjö. Gå till fina Pantalong secondhand imorgon. Bara gör det. De gör mig så glad av att bara finnas i den här stan. Men jag hinner så sällan gå dit. Har du storlek 39 och drömmer litegrann om ett par ljuvligt, vinröda mockastövlar. Gå gå. 350 kr. Billigare blir det inte.

10 kommentarer:

Julia sa...

Tack fina du för rara ord hos mig. och jag önskar att jag kunde gå till pantalong. Det är lite för långt. och jag ska ha tvättstugan och plocka svamp i morgon. Men en annan gång ska jag åka. Snart. Kram till dig.

formigrafisk sa...

Hei du!
Jeg bruker str 39!
Bor i Norge, litt langt unna.
Men en vakker dag...
Fin anbefaling, du høres snill ut...
Skal egentlig ikke kommentere nå, må holde sengen. Har nettopp gjort klar litt salvie te.
Hej!

PAPPAN OCH HAVET sa...

jag bor i växjö sedan en vecka bara. var ligger det? hur fin blogg som helst har du förresten.

Josefin sa...

attans! tvättstuga,svampplockning och jag kan väl hålla med om att det är lite långt att åka ifrån norge:). men som sagt. en vacker dag. hör av er då.så kan vi träffas!
butiken ligger ¨på norra esplanaden. en liten trappa ner,på hörnan av ett gulligt gult gammalt hus. kolla deras hemsida. www.pantalong.se. tyvärr är det bara öppet på helger.för tjejerna har andra jobb vid sidan om. i gbg. ädelt att pendla till växjö för att förära oss med en så fin vintagebutik här.tycker jag.
kul att du bor i växjö! vad tycker du omdet? själv harjag bott på öland ett tag. visst är det där du bor egentligen?
kram!

Anonym sa...

nu ligger växjö sådär långt borta igen, men jag ska tillbaka en sväng i helgen och då kanske jag kikar in. var där innan jag åkte och köpte fin väska. luktade och kände. sparade allt det i min växjöficka, som jag letar i när jag längtar hem. undrar var jag hittar denna gång? jag tror det blir gummistövlar mot blöt mossa i skogen. det tror jag. eller min systers röda hår.
vad roligt att du ska ha en bebis till. jag kommer ihåg när du sa det förra gången, på fröken ö. det känns längesen.
Agnes

PAPPAN OCH HAVET sa...

åhå, då ska jag kolla upp det. jag har än så länge mest varit på campus och storgatan, men annars är det trevligt och så. fast jag är ganska hemmakär så det tar kanske lite tid att få växjö att kännas som hemma. jag bodde i kalmar innan (eller min pojkvän och familj bor där fortfarande så jag bor där nästan också tycker jag). öland är så himla bra! jordens bästa ställe. var på öland har du bott? bor du där än?

Vintage Fairy Tales Rebecka sa...

De där romantiskt blommiga täckena skulle jag vilja lägga rabarber på!
(Lammhultsbo för hundra år sedan)

Felicia sa...

Hej Josefin! Jag tänkte skriva något om din blogg och Fröken ö på min blogg. Tänkte fråga om du är okej med det och ifall du har några bilder från fröken ö (butiken alltså). Puss!

Josefin sa...

saknar dig agnes!
pappan och havet, jag bodde i skogsby och vickleby och gick i skola där. det har en speciell plats hos mig öland. särskilt på höstarna, tänker jag på öland lite extra. jag bor tyvärr inte där än. men var där i somras!
rebecka, hihi, ja visst är de fina! är kär i såna filtar.
felicia, självklart går det bra! gud vad roligt att du vill det! det finns lite bilder på bloggen om du vill använda de, annars har jag fler.
kram till er fina!

Lorena sa...

hade inte du butiken fröken ö innan? den gillad ejag =)