tisdag 2 december 2008

Dörrtankar

Igår när jag inte kunde somna låg jag och tänkte på vår hall. Istället för att räkna får har jag kommit på att man kan räkna dörrar. Vi har 11 dörrar i vår hall. Är inte det lite pervest? Man skulle kunna leva ett helt liv i vår hall. Vi brukar spela teater där. Senast var det clownen Carolin. Själv brukar jag vara Frank Sinatra och ta på mig den glittriga kavajen och hatt. Lite kabaret i New York är vår hall. Lite parisisk dansskola också säger Em. Jag tycker det är fint. Jag tänker mig en dansskola i vår lägenhet. Synd bara att de goda grannarnas konst skulle ramla ner från väggarna därnere.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Det ÄR lite perverst att ha elva dörrar i sin hall, faktiskt. Men det är väldigt roligt att du har en fin blogg! Då kan jag hälsa på varenda dag, istället för en gång i evigheten...

Anonym sa...

Å va bra! Jag ska titta här vareviga dag! Fint tyskt guldrådjur. kram kram kram

Anonym sa...

hej fröken ö! nu har jag hittat hit också, det var trevligt att träffa dig igår, positiv överraskning! du var jättefin som vanligt :)

/christina

Josefin sa...

åh vad roligt att ni kommer och hälsar på!
Lisa, det där med bärsjal var seriöst alltså!!
karin, s har smakat morot idag!
christina, det var verkligen kul att se dig på kupan. jag saknar era roliga dialoger på fröken ö. att ha er sittande i den blå soffan. era dagar var de bästa!