torsdag 14 maj 2009Att få nya tänder. Det måste göra så ont. Han börjar bli stor. Han ryms inte längre under ett örngott.

11 kommentarer:

Agnes sa...

Josefin, gar det bra om jag lagger till dig hos mig?
(Vilken fin matta, fin blomma, fina sma hander)

cicci sa...

Hej förken Ö !

Jag gillar verkligen din blogg; dina bilder, din stil ! Går ofta in här. Det är som att vara i en vacker oas. Min mamma och Pappa bor i Växjö och jag har varit i din fina affär. Synd att den inta finns längre. / Cicci i Göteborg.

Anonym sa...

Hej!
Har sedan en tid tillbaka läst din blogg och njutit av dina fina bilder. En undran, alla fina kläder, säljer du dem någonstans eller är de endast för eget bruk?
Mvh veronica

Lena sa...

åh, vilka otroligt söta bilder! :)

mammagumman sa...

Vilka underbara små händer! Hjärtat smälter!

Krickelin sa...

Det är inte klokt vad det går fort. Underbara foton.

Gnistrande snö sa...

Hej,

vet inte riktigt hur jag hittade hit...men så glad jag är att jag gjort det. Du har en stil som tilltalar mig mycket. Jättefina bilder och texter. Allt känns så äkta och levande.
Har tittat igenom en del av alla de fina bilderna i några av de äldre inläggen och fastnade vid bild 2 från den 30:e mars, vilken oerhört fin bild!

/Katarina

Gabriella sa...

åh! och vilka bilder. jättefina.

walkingthecamera sa...

så vackert. särskilt den översta och understa bilden. stillheten. och din vardagspoesi är alltid lika fantastisk.

Josefin sa...

saktaentur- självklart!
cicci- tack vad snäll du är!kanske jag vet vem du är? eller?
anonym- tack! när jag blir förtjust så sparar jag det till mig själv eller min dotter, tidigare sålde jag från min butik men nu är jag mammaledig. efter sommaren kommer man kanske att kunna köpa från min butik igen. om det blir som jag drömmer om....
lena mammagumman krickelin gnistrande snö gabriella walkingthecamera- gulliga ni. tack för att ni tittar in och för fina ord.
det är så roligt att få kommentarer!!

cicci sa...

Sent svar : Jag är uppvuxen i Växjö men flyttade därifrån när jag var 23. Jag vet bara vem du är genom att jag har handlat i din affär. Jag är 44 och misstänker att du är yngre. Därför har vi inte fått i skolan där ( Om du nu är uppvuxen i Växjö..) :)