torsdag 28 maj 2009
Regn och åska. Så idag har jag äntligen börjat städa i min ateljé. Jag är väldigt dålig på att städa i allmänhet. Till J:s förtjusning. När jag var yngre var jag glad om jag kunde komma fram till min säng. Hade gjort min alldeles egna råddjursstig genom färgglada landskap i olika material. Inget jag är stolt över. Men jag tyckte om att sätta igång kreativa projekt. Och att sova. Idag var det i alla fall ganska roligt att städa. Även fast det var så tyst och jag hörde mina andetag som i en snäcka, stack mig några gånger på gömda nålar och halkade på plastpärlor.

7 kommentarer:

Lisa sa...

På tal om rådjursstigar - hur kan du ha så många fina porslinsrådjur när jag inte har ett enda? Jag är avis.

sally bazar sa...

sally bazar gillar din blogg!
Nu finns den på vår länklista.
Skön helg!

mammagumman sa...

Kreativt kaos kallar jag det när jag bullar upp inför att sätta igång med en massa olika projekt som ska sys och donas med....har just nu ett sånt i min syhörna som väntar på att jag ska skrida till verket....och en vacker dag så blir det av...men inte idag heller!

Karin sa...

Har just upptäckt din blogg och den är den vackraste jag någonsin läst.

Josefin sa...

Lisa de bara kommer till mig. så enkelt så. släck lampan så att de inte blir rädda. mata med lite havre. puss!
sally bazar tackar! skön helg till dig med!
mammagumman det låter fint. ibland tar det sin tid. och ibland behöver man bara gå dit till sin hörna och titta. spännande.
karin. tack det stärker mitt självförtroende så mycket. ibland tvivlar jag så på hela den här bloggrejen. På att någon överhuvudtaget bryr sig. eller får ut något av det. men små små snälla ord från någon som läser. kan göra så mycket.
kram på er!

Maria sa...

Hej Fröken Ö!
Vilket inspirerande rum!

klara sa...

så härligt kreativt allt ser ut! och minst sagt bedårande porslinsrådjur, hur fina som helst! :)